Betalen met iDeal

 

Het online aanvragen van e-visum brengt veel voordelen met zich mee. Je hoeft als reiziger niet meer in lange, zweterige rijen te wachten op het vliegveld van Turkije en je kunt met verschillende betalingsmethoden betalen. Zo is het ook mogelijk om het e-visum te betalen via het veilige en betrouwbare iDeal!

Hoe moet je e-visum met iDeal betalen?

Via de Turkse overheid is het helaas niet mogelijk je e-visum per iDeal te betalen, bij de Nederlandse visumdienst Turkije Visum Online vind je wel die oplossing en betaal je gemakkelijk en veilig met iDeal. Zodra de betaling voltooid is ontvang je daar binnen 24 uur je visum Turkije.

iDeal is op dit moment één van de populairste betaalmethodes van Nederland. Met iDeal kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je e-visum voor Turkije betalen. Via iDeal wordt je direct gekoppeld aan je internetbankierprogramma. Het is niet nodig om je te registreren of een betalen met idealaccount aan te maken. Je betaalt je e-visum zoals je gewend bent. Als je internet bankiert bij één van de volgende banken; ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank of SNS Regio Bank dan is het mogelijk om met iDeal te betalen.

Uitgebreide uitleg aanvraag proces via iDeal

  1. Nadat je het aanvraagformulier hebt ingevuld, krijg je de betalingsmogelijkheden te zien. Kies dan voor de optie iDeal en je begint gelijk met het regelen van je visum Turkije iDeal.
  2. Selecteer vervolgens de bank waar jij je bankzaken bij hebt lopen en je wordt doorgestuurd naar je bekende internetbankierpagina. Op het scherm zie je al alle gegevens van je aankoop staan. Je hoeft dus niets meer in te vullen.
  3. Keur de betaling goed en autoriseer je betaling door middel van het beveiligingsmiddel dat je normaal ook gebruikt, zoals een pincode of pinpas.
  4. Je ontvangt vervolgens een bevestiging op je scherm dat je betaling is geslaagd. De betaling zal meteen van je bankrekening worden afgeschreven en de e-visum aanbieder zal de betaling ook ontvangen en vervolgens het aanvragen van je visum voor Turkije verwerken. Je zult het e-visum vervolgens binnen 24 uur in je mailbox ontvangen als je hebt gekozen voor het versturen per mail. Heb je gekozen voor het versturen van je e-visum per post, dan zal de bezorgtijd wat langer duren.