Betalen met creditcard

 

Je wilt je e-visum kunnen betalen met je creditcard? Dit is geen enkel probleem. Als je goed Engels kunt, is dit sowieso mogelijk bij de officiële site van de Turkse overheid, waar je het e-visum in het Engels kunt aanvragen en waar je alleen met een creditcard kunt betalen. Let op dit kan alleen met visa card of mastercard. Wil je betalen met een andere creditcard lees dan hieronder verder.

Wil je liever alles in het Nederlands lezen en je e-visum in het Nederlands aanvragen? Dat kan ook. Er zijn genoeg aanbieders van e-visa voor Turkije die de totale aanvraag in het Nederlands laten verlopen en meerdere betalingsmethoden aanbieden waaronder ook de mogelijkheid van het betalen met een creditcard.

Hoe je e-visum voor Turkije betalen met je creditcard?

Eerst is het belangrijk om te kijken welke creditcard je kunt gebruiken. Mastercard en Visacard worden over het algemeen geaccepteerd. Heb je een American Express dan zal je moeten kijken of je hier ook mee kunt betalen. Deze wordt namelijk niet altijd geaccepteerd.

Betalen met creditcard

Wanneer je alle gegevens goed hebt ingevuld op je aanvraagformulier voor het e-visum voor Turkije en je het hebt verstuurd, zal je een betalingsverzoek ontvangen. Je kunt dan kiezen uit meerdere betalingsmogelijkheden. Klik op de link of knop “betalen met creditcard” en de volgende pagina wordt automatisch geopend. Dit alles gebeurt veilig en via een versleutelde website. Je wordt gevraagd om wat gegevens in te vullen. Eentje daarvan is kaartnummer van je creditcard. Deze vind je aan de voorkant van je kaart. Daarna wordt gevraagd om de vervaldatum van de kaart in te vullen. Dit staat ook op de voorkant van de kaart en bestaat uit vier cijfers. Tot slot moet je nog een code van drie cijfers invullen. Deze beveiligingscode staat aan de achterkant van de kaart, meestal rechts van de handtekening. De creditcardmaatschappij zal de betaling gaan goedkeuren en verwerken en het bedrag wordt aan het visumbureau overgemaakt zodat zij verder kunnen met de aanvraag van je e-visum voor Turkije en je het visum binnen 24 uur in je mailbox hebt liggen. Zo heb je jouw visum Turkije creditcard mooi snel geregeld!