Visum Turkije kopen

De toeristen die richting Turkije vertrekken zijn vrij bekend met het visum dat je op de vluchthaven in Turkije dient te kopen. Je krijgt even simpel een `stempel` in je paspoort, je betaalt het gevraagde bedrag van ruim 25 euro en vervolgens mag je Turkije binnentreden. Nog niet iedereen is bekend met het moderne E-visum. Het E-visum is veel makkelijker, bespaart je een lange wachtrij en je kan op een betrouwbare manier deze visums, voor je vertrek richting Turkije, aanschaffen.  In de tekst Visum Turkije kopen informeren we jou hoe je het beste een E-visum kan aanvragen. Hoe kan je het `t beste aanpakken en wat je nodig hebt om een visum aan te vragen. Informeer jezelf met behulp van de tekst die volgt.

naar Turkije

Wat te doen?

Dus jij wilt het visum Turkije kopen? Het is in dat geval verstandig om eerst even rond te zoeken op het internet naar betrouwbare sites. Er zijn tientallen, misschien wel nóg meer, aanbieders op de online markt te vinden die jou graag willen helpen om aan een E-visum voor Turkije te komen. Helaas heeft niet iedereen hier de juiste bedoelingen mee en kan het zijn dat je in aanraking komt met een valse organisatie die jou het visumgeld laat betalen en je vervolgens een vals visum opstuurt. Controleer daarom de website altijd op echtheid en betrouwbaarheid, zodat je straks niet in Turkije aankomt met een niet-geldig visum.

Als je een degelijk online organisatie bent tegengekomen, zoals Turkije Visum Online, dan kan je binnen enkele stappen je visum aanvragen. Het duurt slechts enkele minuten om al je benodigde gegevens in te vullen. Vervolgens zal je enkele uren moeten wachten en je mailbox in de gaten houden. Hier zullen jou visums straks binnenkomen. Én eigenlijk is dat het enigste wat je moet doen om je Visum turkije kopenvisums in bezit te krijgen. Je moet natuurlijk niet vergeten om deze visums nog even uit te printen en in je handbagage te doen, anders heb je er alsnog niet heel veel aan. Ze zijn pas geldig als je ze uitgeprint bij je hebt.

Wat heb je nodig bij aanvraag visum?

Het enigste wat je nodig hebt om deze E-visums te kopen, is een geldig persoonsbewijs en een betaalmogelijkheid. Een persoonsbewijs kan kan een ID of een paspoort zijn. Het is erg belangrijk dat het persoonsbewijs nog minimaal 8 maanden geldig is bij aankomst in Turkije. Indien dit niet het geval is en hij verloopt binnen die 8 maanden, dan zal je van te voren een nieuw persoonsbewijs moeten aanvragen. Anders kan je visumaanvraag geweigerd worden.

De termijn van de minimale geldigheid van 8 maanden heeft te maken met de geldigheid van het visum. Het visum die jij aanvraagt, is straks zes maanden geldig. Daarmee kan jij meerdere keren heen en weer naar Turkije met een maximaal van 90 achtereenvolgende dagen. Daarom adviseren wij jou om je visum niet direct weg te gooien bij aankomst in Turkije of bij terugkomst in Nederland. Misschien vlieg je onverwachts binnen die 6 maanden nog een keer naar Turkije en dan zal het erg zonde zijn als je opnieuw een visum moet aanvragen.

Daarnaast dien je te beschikken over een manier waarop je online je betaling kan voldoen. De meeste online organisaties bieden verschillende manieren aan om de betaling te voltooien; door middel van iDEAL, PayPal, Mistercash, met een creditcard of door middel van een overschrijving.

Extra info

Reisdocumenten kinderenVisum voor kids

Ga je op vakantie naar Turkije met de kids? Vergeet dan niet ook een visum voor de kinderen aan te vragen. Je kan voor de gegevens gewoon de informatie gebruiken die in het paspoort van de desbetreffende ouder staat.

Spoedaanvraag

Houd er rekening mee dat een normale aanvraag maximaal 24 uur kan duren voordat deze in je postvakje verschijnt. Vaak is het binnen enkele uren geregeld. Echter kan het zo zijn dat het net iets langer duurt, terwijl jij bijna op vakantie gaat. Daarom kan je ook vragen om een spoedaanvraag. Deze aanvragen worden binnen 4 uur verwerkt en daarmee ben jij verzekerd van een visum als je in het vliegtuig zit. Vergeet niet om deze visums nog uit te printen voordat je vertrekt, anders heb je nog steeds weinig aan de spoedaanvraag gehad.  Wel een prettig en ontspannen gevoel als je het allemaal nog voor vertrekt hebt kunnen regelen, niet?

Lekker genieten als je in Turkije bent, zodat je weer volledig ontspannen terug kan komen naar Nederland. Fijne vakantie!